Pierre Cardin PS-870 múltifúnkciós babakocsi Babadiszkont 1062.Budapest Lehel út 1/b.


Ez a termék egy komoly felszereltséggel rendelkező, spanyol desing szerint kialakított, fontos kiegészítőket tartalmazó strapabíró babakocsi, mely a terepes kerék felfüggesztésének köszönhetően nem csak városi körülmények között, hanem akár kifejezetten rossz útviszonyok közepette is nagyon megállja a helyét a mindennapos használat során. Felszereltsége a következő:

A mózeskosaras mély kocsi felépítmény teljesen vízszintes 180° fekvőfelülettel rendelkezik. Vastag peremes oldalfala és kiváló külső–belső béleltsége van, így akár nagyon hideg, télies időjárási viszonyok mellett is, megfelelően teljes védelmet biztosit a kisbaba számára. A felszereltségének része ezen kívül még a levehető lábzsák és a zárt, napvédővel ellátott kupolatető és a többfunkciós esővédő. Egyszerű levétele a vázszerkezetről két gomb megnyomásával történik és azután kézben vihető, mint egy mózeskosár. Újszülött kortól használható kb. a kisbaba 5-6 hónapos koráig. Arra is lehetőségünk van, hogy pl. a gépkocsi csomagtartójában történő szállításhoz laposra összeengedjük az oldalfalait. Ilyenkor mindössze egy kb. 6-7 cm vastag csomagot kapunk, amely akár a vázzal együtt csomagolva is nem sok helyet foglal el, praktikussá téve a termék szállítását.

 

A sport felépítmény a vázszerkezetre szemből, vagy akár menetirány szerint is ráhelyezhető. Hátlapja több pozícióban állítható a fekvő és ülő helyzet között. A felszereltsége ezen kívül 5 pontos biztonsági övet, zárt, napvédővel ellátott kupolatetőt, lábzsákot, és ajándék többfunkciós esővédőt is tartalmaz. Használata kb. a baba öt hónapos korától kezdődően maximálisan végig, akár 3 éves korig is lehetséges. 
 

A PS-274 biztonsági hordozó 0-13-kg-ig újszülött kortól használhatjuk kb. a kisbaba 12-18 hónapos koráig. Felszereltsége mozgatható, vagy akár kivehető napvédővel felszerelt kupola tetőt, központilag bőségében és magassági kivezetésében gombnyomásra állítható biztonsági öveket is tartalmaz. Bármilyen gépkocsiba annak 3 pontos biztonsági övével menetiránynak háttal beköthető. Amennyiben nem az autóban használjuk még kézi hordozóként, hintaszékként, vagy fix kitámasztású ülőkeként is funkcionálhat kisbabánk számára. Természetesen lényeges funkciója a babakocsin („Pierre Cardin” PS-870 AIR 4 funkciós babakocsin) történő rögzíthetősége, így téve teljessé annak felszereltségét.

A vázszerkezet egyik különösen fontos kiegészítője ennek a babakocsinak. Új fejlesztés, mely komoly megerősítéssel rendelkezik és az alúmínium ötvözetből készült, krómozott kiképzésének köszönhetően nemcsak esztétikai megjelenésében szép, hanem rendkívül stabil.  A  gyártók elhagyták a hagyományos vázszerkezetre jellemző, úgynevezett keresztvasas, áthidaló megerősítéseket, ezért a vázszerkezet speciális kialakitásai és az anyagvastagság biztositja a váz különleges masszívságát. Nagy méretű, pumpás fix kerekek vannak hátul, míg elől kisebb bolygósítva vagy rögzítve is használható kerekeket találunk. Ezen kívül automata fékrendszer, több magassági pozícióba állítható toló kar és kerékpumpa is rendelkezésünkre áll. Ráadásul a rugózási komfort is egyedülálló  a babakocsin. Összességében kiválóan alkalmas nemcsak városi, hanem rázós, terepes utakon történő közlekedésre is. A vázszerkezet összecsukása egyébként nagyon könnyen, automata módon történik. akár önállóan, akár a sport felépítménnyel együtt. A babakocsi kedvező AKCIÓS árban vásárolható meg üzletünkben

ÁrakPierre Cardin PS-870 múltifúnkciós babakocsi Babadiszkont 1062.Budapest Lehel út 1/b.


119990 Ft

helyett

79990 Ft

INFOT KÉREK

Infot kérek tartalma


GalériaEredeti nyelvű szöveg