Pierre Cardin Nova biztonsági autósülés 9-36 kg. Babadiszkont 1062.Budapest lehel út 1/b.


Ez egy nagyon kényelmes, jó biztonságtechnikai kialakítással rendelkező, emelhető fejtámlás, 5 pontos párnázott, gombnyomásra állítható, biztonsági övvel felszerelt autósülés, mely kb. a baba 1 éves korától kezdődően maximálisan végig, kb. a kötelező 12 éves korig, vagy 36 kg. súlyig használható.

Kezdetben az ülést az autó 3 pontos biztonsági övével tudjuk rögzíteni. Ilyenkor a babát az autósülés saját 5 pontos biztonsági övével rögzíthetjük de nagyobb gyermekek esetében kiszerelhetjük a saját övrendszert. 

Ebben az esetben az ülést és  gyermekünket az autó saját övével kötjük be egyszerre, ügyelve arra, hogy a biztonsági öv felső része a fejtámla alatt található, úgynevezett övelvezetőn keresztül legyen átvezetve, mivel így az autó biztonsági öve ideális magasságban van gyermekünk számára az ő testalkatához képest és nem tud megtörténni az a helyzet, hogy a biztonsági öv hozzáér a gyermek nyakához vagy fejéhez olyan helyen, ami sérülést okozhat.

A biztonsági ülés 4 pozicióban dönthető. A fejtámla magassága tág határok között 7 pozicióban állítható.

Felszereltségének része továbbá a belső szűkítő betét is, mely nagy mértékben fokozza utazásnál a kényelmet gyermekünk számára.

 

ÁrakPierre Cardin Nova biztonsági autósülés 9-36 kg. Babadiszkont 1062.Budapest lehel út 1/b.


29990 Ft

helyett

21990 Ft

INFOT KÉREK

Infot kérek tartalma


GalériaEredeti nyelvű szöveg